• 0771 736 811
  • office@improvemedia.ro

Ultimele articole

Informatia este doar putere potentiala daca nu o folosesti!

Fii la curent cu noutatile, strategiile si tacticile care te ajuta sa iti aduci business-ul la alt nivel! Urmarind articolele noastre vei descoperi sfaturi utile, cu aplicabilitate imediata si rezultate fantastice, din domeniile: marketing si vanzari, publicitate si relatii publice.

Procesul de vanzare: 5 factori de baza

by ImproveMedia

07 24, 2014 | Posted in Business Tips | 3 comments

Intr-o intalnire de afaceri, comportamentul si atitudinea pot sa influenteze o decizie in proportie de 90%. Oricat de buna ar fi imaginea pe care ai construit-o, daca ai o atitudine neconvingatoare nu vei reusi sa iti atingi obiectivele. De asemenea daca ai o imagine foarte slaba pe care o vinzi cu foarte multa convingere, interlocutorul tau s-ar putea simti pacalit. Ecuatia cea mai potrivita in procesul de vanzare este: produs bun + imagine pozitiva + atitudine constructiva = reusita. Cum ne formam asadar o atitudine constructiva? Pornim de la atitudinea actuala si o prelucram, slefuim si educam printr-o strategie de branding personal, astfel incat sa faciliteze drumul catre succesul propus.  

See more

Abonare newsletter

Aboneaza-te la newsletterul nostru si primesti cadou E-book-ul in valoare de 100 lei: “10+1 strategii eficiente de marketing si vanzari”.

Categorii

Arhiva