• 0771 736 811
 • office@improvemedia.ro

CUM A APARUT IMPROVE MEDIA

Ne-a unit pasiunea si ne-au stimulat rezultatele pozitive!

Motivul..

Improve Media s-a nascut pentru a sustine visele frumoase care nu sunt auzite si pe oamenii valorosi care isi propun obiective marete. Dezvoltam cu stil si tact afaceri profitabile care merita sa fie cunoscute de o tara intreaga. Impreuna transformam strategiile de imagine si de promovare in performante cu care fiecare client sa se mandreasca. Ne dedicam 100% fiecarui proiect la care lucram pentru ca iubim sa construim povesti de succes.

Echipa..

Impartim aceeasi pasiune pentru domeniul promovarii, acelasi principii ale frumosului si aceeasi dorinta de a excela. Avem capacitatea de a intari fundatia care sustine afaceri profitabile si de a le inalta deasupra competitorilor. Fiind o echipa tanara, avantaje sunt nenumarate: suntem la curent cu tehnologia actuala, cercetarile relevante si inovatiile in domeniul promovarii. Ideile noastre sunt fresh, creative si eficiente.

Viziunea..

Propunem o noua strategie care vizeaza imbunatatirea serviciului sau a produsului inainte de promovare. De ce? Pentru ca rezultatele sunt maxime doar atunci cand produsul promovat este in cea mai buna forma a sa. Avand un concept unic, Improve Media a castigat in anul 2013 premiul al II-lea pentru “CEL MAI BUN PLAN DE AFACERI!” din 450 de planuri inscrise in cadrul proiectului national “E.H.R. – Antreprenoriat pentru resurse umane”.

Andreea Capitanu

903

Manager

 “Cred cu tarie ca fericirea porneste de la un simplu vis. Se poate transforma in business? Da! Continua sa crezi in el, mergi intotdeauna inainte si nu te opri nici macar atunci cand te impiedici! ”

intrebari

Gasim raspunsurile impreuna!

Daca am privi viata metaforic am realiza ca fiecare pas facut implica o actiune, care are in spate o serie de intrebari: unde vrei sa ajungi, ce vrei sa realizezi, cine va afla si ce va spune despre asta? Diferenta dintre business si viata? De multe ori in viata inchidem ochii cand facem pasi si sarim peste intrebari. Pentru a conduce afaceri profitabile, intrebarile sunt vitale. Noi te ajutam sa gasesti raspunsurile pe care le cauti!

alegeri

Alegem ce ti se potriveste!

Daca ai gasit raspunsurile, e timpul sa lucrezi la un plan bine structurat. Stii unde vrei sa ajungi si ce iti doresti sa realizezi, dar care este drumul cel mai bun si care sunt scurtaturile de care trebuie sa te feresti?
Asa cum intr-o calatorie ai nevoie de harta si busola, in business ai nevoie de o imagine unitara, un concept atragator si o strategie de vanzare.

agentie

Construim un brand de succes!

Daca ai gasit raspunsurile, ai ales drumul, ramane o singura decizie de luat: ce insotitori iti doresti? Alege agentia care te poate consilia de la concept si strategie, pana la implementarea ideilor de promovare. Alege agentia care analizeaza inainte sa propuna servicii, care remediaza problemele existente inainte sa te promoveze. Alege Improve Media daca iti doresti afaceri profitabile!

Ai si tu un obiectiv de atins, o poveste de transmis?

Afaceri profitabile in 4 pasi

Ideile noastre inspirate reprezinta succesul tau!

 • 1

  IDENTITATE

  Construim afaceri profitabile analizand sau proiectand o IMAGINE coerenta (cine sunteti?), definim VIZIUNEA (unde vreti sa ajungeti?), stabilim foarte clar OBIECTIVELE (cum ajungeti si in cat timp?) si identificam VALORILE (dupa ce principii va ghidati pe drum?). Va punem la dispozitie cei mai buni designeri, strategisti si copwriteri.

 • 2

  POZITIONARE

  Stabilim pozitionarea pornind de la AVANTAJELE COMPETITIVE (ce faceti diferit?) si apoi dezvoltand strategia de MARKETING (care este publicul si cum este atras/ motivat/ fidelizat?), DISTRIBUTIA (cum ajunge produsul/serviciul la public?) si procesul de VANZARE (cum se implementeaza corect planul?).

 • 3

  IMAGINE

  Proiectam o imagine de top in mediul online prin urmatoarele servicii: CREARE SITE (aveti un site modern care aduce rezultate?), OPTIMIZARE SITE (se afla in primele pozitii pe Google?), ADMINISTRARE FACEBOOK (ati dezvoltat o comunitate online?). Pentru a va bucura de afaceri profitabile aveti in vedere si OBIECTE sau MATERIALE PROMOTIONALE.

 • 4

  PROMOVARE

  Iti sustinem dezvoltarea prin actiuni benefice pentru business-ul tau. Organizam EVENIMENMTE, CONFERINTE DE PRESA si CAMPANII care iti cresc vizibilitatea si notorietatea. Putem realiza CLIPURI publicitare si FOTOGRAFII profesionale care iti capteaza toate momentele cheie. Patru pasi pentru afaceri profitabile. Este pregatit sa incepi?