• 0771 736 811
  • office@improvemedia.ro

Parteneri si sustintori

O calatorie se masoara mai intai in prieteni si apoi in kilometri!

Multumim tuturor acestor parteneri pentru increderea oferita, pentru recomandarile pline de caldura si sprijinul investit in dezvoltarea agentiei Improve Media! Daca iti doresti un parteneriat cu noi, scrie-ne pe adresa office@improvemedia.ro. Impreuna putem realiza mai mult!

1794

eJobs

eJobs.ro are 15 ani de activitate online. Peste 3 milioane de CV-uri. Mii de joburi active. Mii de companii-client. O echipa ce zambeste zilnic.
Sunt focusati 110% sa ofere cele mai bune servicii de recrutare online din Europa de Est, sa fie alaturi de companii cat si de candidati oferind intotdeauna solutii, surprize si zambete :)

1773

Speakers Club

Speakers Club este o comunitate dedicata dezvoltarii abilitatii de a prezenta in fața unui public. In cadrul intalnirilor bilunare se exerseaza comunicarea prin discurs, aceasta fiind urmata de feedback pentru imbunatatirea abilitatilor de public speaking. Ii recomandam pe prietenii nostri de la Speakers Club pentru ca si-au dovedit profesionalismul, talentul si pasiunea pentru dezvoltarea unei comunitati de vorbitori in public!

1770

Edu Invest

Edu Invest este o asociatie umanitara, care si-a propus sa aduca educatia in centrele de plasament. Misiunea Edu Invest este aceea de a contribui la integrarea in societate a indivizilor care sunt intr-o situatie de exludere sociala. Sustinem aceasta frumoasa initiativa implicandu-ne in organizarea si promovarea actiunilor de fundraising.

1187

Dream&Act

Dream&Act este o scoala de dezvoltare personala prin tehnici actoricesti. Transmite o poveste frumoasa dincolo de limitele unui business clasic: scapa de barierele emotionale si indrazneste sa visezi, indrazneste sa iti urmaresti visul pana la indeplinire. Sunt clientii, sustinatorii si prietenii nostri. Recomandam cu drag cursurile si workshop-urile pe care le desfasoara!

1771

Inomind

Inomind este agentia de webdesign care iti garanteaza dezvoltarea unui website la cele mai inalte standarde de calitate si profesionalism. Impreuna cu prietenii nostri de la Inomind realizam proiecte online moderne, cu un design creativ, o structura intuitiva, un continut atractiv si un sistem de securitate bazat pe tehnologii de ultima ora.