• 0771 736 811
 • office@improvemedia.ro

Cum te putem ajuta

Iti transformam dorintele in realitate cu gust de succes!

Business-ul tau trebuie sa inspire incredere, sa transmita emotii, sa aprinda dorinte si sa isi cucereasca in mod constant publicul tinta. Daca modul in care ai actionat pana acum nu ti-a adus aceste rezultate, atunci trebuie sa schimbi prezentarea, abordarea si strategiile. Acum e cel mai bun moment pentru o repozitionare urmata de o promovare online sau offline.

Iti punem la dispozitie servicii variate si complexe care sa te ajute sa iti atingi toate obiectivele, de la stabilirea identitatii vizuale si verbale pana la strategii de promovare online cu efecte pe termen scurt, mediu si lung.

770x310
zambete
impartite
cafele
inspirationale
solutii
inovatoare
brainstorming-uri
creative
feedback-uri
pozitive
idei fresh
de oferit

Web design

Site-ul reprezinta oglinda companiei in mediul virtual. Trebuie sa fie modern si sigur, cu un design creativ, o structura intuitiva continut atractiv care sa transforme vizitatorii in clienti. Sunt 3 pasi de urmat pentru un proiect online de succes: dezvoltare, optimizare si promovare online.

Design

Pentru a avea succes ai nevoie de o identitate vizuala puternica, atat online cat si offline. Noi iti dezvoltam un concept creativ nou sau il imbunatatm pe cel actual prin design de logo, carti de vizita, flyere, afise, brosuri, mape, cataloage, meniuri, agende etc.

Video

Te asiguram de creativitatea si capacitatea noastra de a construi scenariile potrivite pentru tine, de performanta de a edita atractiv cadrele filmate si de profesionalismul nostru de a preda in timp util materialul. Gratuit primesti un ghid de promovare online pentru clipul tau.

SEO

Formula secreta de optimizare a site-urilor este: SEO ON PAGE (actiuni in interiorul website-ului) + SEO OFF PAGE (actiuni in afara website-ului) = POZITIE DE TOP PE GOOGLE. Prin actiuni corecte si repetate vei putea sa te pozitionezi deasupra competitiei tale in mediul online.

Copywriting

Punem pasiune, stil si atitudine in fiecare text redactat. Atingem inimile publicul tau tinta oferindu-i informatiile pe care le cauta despre produsul sau serviciului tau! Iti oferim continut pentru sectiunile website-ului, pentru blog, pentru printuri si comunicate de presa.

Social media

Prin social media vei construi o comunitate online si vei creste notorietatea brandului. Vom tine legatura cu publicul tau, vom mari traficul pe site aducand vizitatori de pe pagina ta de facebook si vom transmite mesajele tale prin campanii de promovare online.

Curs optimizare site

Cursul online pentru optimizarea site-urilor detaliaza intr-un limbaj simplu si accesibil, toate strategiile SEO on-page si SEO off-page pentru cresterea pozitiei site-ului tau pe motorul de cautare Google. Este un ghid practic si eficient pentru incepatori.
Detalii Curs optimizare site

Foto

Dam valoare, contur si culoare serviciilor, produselor si evenimentelor tale. Fotografiile realizate de Improve Media au menirea de a transmite povestea ta astfel incat obiectivul propus sa fie atins. Iti putem realiza fotografii arhitecturale, de portret, de produs si de eveniment.

Evenimente

Avem toate resursele necesare organizarii unor evenimente, conferinte de presa sau campanii care sa iti aduca rezultatele dorite. In functie de obiectivul propus si bugetul pe care il detii iti vom creiona evenimentul de la idee la planul de promovare online si offline.

 

 • logo tyco

  logo firma tyco

 • logo tehno art solution

  logo firma tehno art solution

 • logo tehno art media

  logo firma tehno art media

 • logo speakers club

  partener firma speakers club

 • logo route 2 north

  logo firma route 2 north

 • logo inomind

  logo firma inomind

 • logo edu invest

  logo firma edu invest

 • logo dream and act

  logo firma dream and act

 • logo casa experimentelor

  logo firma casa experimentelor

 • logo ana lugojana

  logo gradinita ana lugojana